• Smart Intelligent Healthwatch

Op de Smart Intelligent Healthwatch kan je de tijd aflezen en hoe je dat doet bepaal je zelf. Er is de keuze uit digitale weergave en uit twee verschillende analoog weergave. Onder de klok weergave zitten een aantal functieknoppen.

Daarnaast heeft het Smart Intelligent Healtwatch een heleboel leuke functies die het gebruik van de smartphone een stuk makkelijker maken. Je smartphone hoef je niet meer uit je zak of tas te halen om te zien wie er belt of een bericht stuurt.Ook kun je je muziek beluisteren en je camara bedienen vanaf je smartwatch. De smartwatch moet via Bluetooth verbonden zijn met je smartphone.

Aan je gezondheid werken? Ook dat kan met de Smart Intelligent Healthwatch. Met de stappenteller kan je je stappen stellen en verbruikte calorieën meten. Beweeg je te weinig dan geeft de Sedentary app je een reminder. En vergeet ook nooit meer water te drinken. Met de drinkwater app kan je een herrinering instellen.

Met de handige touchscreen functie is het makkelijk bladeren tussen de verschillende schermen en de apps te bedienen. De smartwatch heeft geen batterij. De smartwatch kan opgeladen met een meegeleverd usb kabeltje. Handig nooit meer een lege batterij! De Smart Intelligent Healthwatch heeft een gemiddelde praat tijd van 3 uur. De gemiddelde standby tijd is 125 uur. De batterij capaciteit is 230 mAh.

De Smart Intelligent Healtwatch heeft de volgende functies: Android gestuurd systeem, Bluetooth connectie, Tijdsaanduiding Dag en datum, Power save functie, Anti lost functie, Alarmfunctie, Kalender functie, Stappenteller functie, Stopwatch, Telefoonboek functie, Tekst berichten notificatie WhatsApp, SMS en e-mail, Muziek functie, Camera functie, Calculator, Slaap monitor, Rust tijd monitor, Drink water monitor.

NOTE: Voor I-Phones tot iOS9 wordt bij dit horloge alleen de telefoonfunctie en het telefoonboek ondersteund.

Kast
Materiaal Kunststof
Diameter exclusief kroon 40mm x 47mm
Hoogte inclusief glas 9,9mm
Aansluiting band 22mm
Materiaal glas Kunststof
Band
Materiaal Rubber
Kleur Zwart

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Smart Intelligent Healthwatch

  • Model: SM37226
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €49,00

  • Excl. BTW: €40,50