Betaling en verzending

Bij Smash-watches.com doen wij ons uiterste best om uw online winkelervaring zo plezierig mogelijk te maken. Om deze reden hebben wij een aantal keuzes gemaakt.

Betalen

Betalen doet u eenvoudig, snel en veilig via iDeal, MisterCash, SofortBanking of PayPal. Nadat uw betaling door ons is ontvangen zal uw order worden verwerkt en worden verzonden. In alle gevallen wordt de betaling afgehandeld door Sisow Payment Innovations.

Verzending

Smash-watches.com verzendt uit veiligheidsoverwegingen met UPS*. Alle zendingen die wij versturen via UPS worden voorzien van een Track Trace.

De code en de link naar de website van UPS wordt u toegezonden nadat uw zending is ingepakt en op transport gaat. U kunt uw zending een dag later vanaf 8.00 uur volgen op www.ups.com. Het is op de dag van uitlevering niet mogelijk om een tijdstip af te spreken met UPS. Als u niet thuis bent bij bezorging zal UPS nog een 2e poging ondernemen. Na de 2e poging komt het pakje bij ons terug.

Bent u niet thuis, maar UPS kan bijvoorbeeld bij uw buren afleveren, maak dit dan kenbaar d.m.v. bijvoorbeeld een briefje op de deur. Let wel: UPS is niet verplicht zich aan uw instructies te houden! U dient er rekening mee te houden dat Smash-watches.com de zending niet meer kan aanpassen, als deze zich bevindt in het bezorgtraject van UPS.

Smash-watches.com verzendt gratis binnen Nederland. Voor verzending naar België en Duitsland rekenen wij 15 euro.

*Wij behouden het voorrecht om via een andere verzender uw bestelling te verzenden.