Over Smash

In onze internet winkel tref je een mooie collectie horloges, die je eenvoudig kunt bestellen.

Smash is al verkrijgbaar vanaf € 9,-  De meest exclusieve modellen kosten maximaal € 69,-

Smash-watches.com biedt een verscheidenheid aan horloges en sieraden en met deze prijzen kan je keer op keer je horloge of sieraden bij je outfit aanpassen. Kwaliteit horloges en sieraden voor zachte prijzen. Bereikbaar voor iedereen! Dat is waar we voor staan bij Smash-watches.

Schijnt de zon. Kan je outfit of je humeur een fleurige opkikker gebruiken? Dan zit je goed met onze Colours.  Deze kleurige horloges stralen plezier uit!

Er zijn van die momenten in je leven waarbij een klassiek horloge passender is. Of houd je niet van al die kleurtjes? In de Classics collectie van Smash zitten chronografen, heren, dames en unisex horloges. Voor iedereen zit er wel een mooie klassieker tussen.

Vergeet ook niet te kijken naar onze Antartic-serie vol met tegenstellingen, smartwatch of wel intelligent horloge, zusterhorloges en niet te vergeten onze specials.

Kijk en klik rustig rond op smash-watches.com en geniet van onze Smash horloges. Heb je vragen? Je mag ons altijd bellen of mailen. We helpen je graag.

 

Tot Smash!

Team Smash-watches.com